4:50 PM
Екскурсія до Будапешту

2014 рік Секретаріатом Міністерства Національних та Міжнародних справ Угорщини, оголошено роком "Закордонних угорських старшокласників". В рамках цього конкурсу учні угорських шкіл Карпатського басейну отримали завдання підготувати онлайн-газету.

Учні гуртка "Юний інформатик" під керівництвом Деак Сільвії Федорівни  активно взяли участь у цій роботі. Шість найзмістовніші роботи було оцінено і нагороджено 3-х денною безкоштовною путівкою до Будапешту. 

До Будапешту було запрошено більше 100 дітей з різних країн Європи: України (Жнятинська ЗОШ І-ІІ ступенів №2 з угорською мовою навчання ), Словаччини, Румунії та Сербії. Учні побували на визначних місцях Будапешту, а саме: "Будоі вар", "Палац чудес", "Телекампанія MTVA". В одній із студій телекомпаній учні мали можливість спробувати себе у ролі телеведучого,  режисера, звукорежисера, оператора.

В "Палаці чудес" побачили цікаві досліди з фізики і мали можливість випробувати на практиці наукові досягнення з фізики, астрономії.

На території замку було організовано гру "Шукай скарб", під час якого, учні мали можливість познайомитися з історією Угорщини та угорської культури. 

Діти дуже були задоволені та емоційно вражені від побаченого. 

 

 

Megtekintések száma: 313 | Hozzáadta:: iskola | Helyezés: 5.0/1
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *: